TopVue Daily (2x30 лещи)

55.59 лв
100%
Безплатна Доставка
В наличност
Покажи параметри
cleaner
TopVue Daily (30 лещи)
cleaner

четвъртък 22.8.

cleaner
TopVue Daily (30 лещи)
cleaner

четвъртък 22.8.

blank
Безплатна Доставка
55.59 лв
Безплатна доставка над 30 лв.
ПОДАРЪК при поръчка над 80 лв.

Контактни лещи TopVue Daily

Благодарение на специално изработените крайща лещите TopVue са изключително удобни. В допълнение на формата лещите имат ефективен лубрикант – натриев хиалуронат и овлажняващи агенти PEG (полиетилен гликол), които осигуряват изключителна влага и максимален комфорт през целия ден. Натриевият хиалуронат, или хиалуронова киселина е вещество естествено за човешкия организъм. То се намира в ставите и на други места в човешкият организъм.

Гаранция за връщане на парите

Гаранция за връщане на парите Ако контактните лещи не оправдаят очакванията ВИ, може да върнете 2×26 неизползвани лещи и да получите цялата заплатена сума до 60 дена след получаването им. Повече информация.

Перфектен дизайн

TopVue - Перфектен дизайн
Лещите TopVue разполагат с изключително тънък край. Клепачите влизат в контакт с лещата при всяко намигване. Ако края на лещата създава „стъпало“, то потребителя усеща наличието на леща в окото. Въпреки че, това е малко обсъждан фактор то той е решаващ за удобството на контактните лещи.

Стабилна оптична корекция

TopVue могат да се похвалят с много стабилна оптична корекция, която се постига чрез идентични диоптични стойности в цялата оптичната зона. По този начин лещите осигуряват качествено зрение при всякакво осветление, което ще оцените, особено при шофиране по здрач.

UV филтър

TopVue са едни от малкото лещи с UV филтър, който улавя вредните UVA и UVB лъчи. Предимството на лещите с UV филтри са добре известни. Ние обаче препоръчваме да не се разчитат единствено на него, защото лещите обхващат само част от окото. По-голямата част от очите остава изложена на въздействието на ултравиолетовите лъчи, за това е необходимо да се гарантира защита чрез слънчеви очила.

Технология Aquamax

TopVue - Aquamax Технологията Aquamax използва нова процедура за прилагане на UV филтър в производството на контактни лещи, който няма отрицателни последици за неговите качества. Контактните лещи TopVue този начин получават по-добра механична якост, предназначени за прилагане и на двете очи (по-добра работа), както и за техния комфорт.

Употреба

TopVue са еднодневни контактни лещи и не са предназначени за оставяне в очите по време на сън. В края на деня трябва да отстраните лещите и да ги изхвърлите.
Използваният материал е хидрогел Polymacon. Съдържанието на вода е 38% и пропускливостта на кислород е 26 Dk/t.

Закупете в следните опаковки: TopVue Daily 5 лещи, TopVue Daily 5+5 лещи, TopVue Daily 10 лещи, TopVue Daily 30 лещи, TopVue Daily 90 лещи, TopVue Daily 2х90 лещи
Спецификации
Диоптър: от -12.00 до +4.00
Срок на годност: 48 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Etafilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 58 %
Пропускливост на кислород: 26 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър - Защитете очите си от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи: Да
В кутията: 2x30 čoček
Кривина: 8.5

Отзиви

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Остави оценка
100%

Сподели своето впечатление (3)

Сподели своето впечатление

Коментар

Иванова

Гледайте видеото със слънцето. Как слънцето унищожава кожата ни. Лещите са филтър против слънчевата радиация. Това е огромен плюс. Много съм доволна.

Коментар

Ана-Мари

Търсих дълго време лещи, които да са с тънък край на лещата. Ако някой търси същото като мен да знае, че това са лещите.

Коментар

Десислав

Използвал съм на 5 вида еднодневни лещи и тези определено много ми допадат защото са тънки и като ги сложа забравям, че съм с лещи

VISA Master Card DHL express Speedy
Top