TopVue Monthly Plus (6 лещи)

28.89 лв
96% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 25.9. Избери параметри
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Други опаковки
Безплатна Доставка
28.89 лв
Безплатен подарък на стойност до 9.00 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - TopVue Monthly Plus (6 лещи)

Производители: TopVue
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.30
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 24 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 27 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 55%
Диоптър: от -15.00 до +6.00
Материал: Methafilcon A
Преспиване с лещите: Не
Име на продукт: TopVue Plus
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

96%
41 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (9)

Сподели своето впечатление
Юлия

Здравейте! Купих пакет - 6 лещи. Много ниско качество! Ползвам ги по една седмица и ги хвърлям. Дори след изваждане от контейнера и почистване отново, не се почистват добре и трябва да ги сваля.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, ако не сте доволна от качеството, можете да върнете закупения от вас продукт и ние ще го подложим на проверка за качество.

Амада Колчева

Здравейте! Бих искала да направя едно уточнение за себе си, преди да си поръчам от тези лещи: 6 броя в кутийка означава, че всичките 6 бр. са от един и същи диоптър и всяка от лещите е за един месец. Това означава, че ще имам лещи за 6 месеца. Правилно ли съм разбрала? Предварително ви благодаря за отговора!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Правилно сте разбрала, но за 6 месеца за едното око. Ако имате различни диоптри, ще са Ви необходими две опаковки лещи, а ако нямате различни, то една опаковка от 6 лещи ще ви стигне за 3 месеца за двете очи.

Vеronika

При последната ми поръчка, в рамките на по-малко от 2 седмици се наложи да изхвърля и 6те лещи. Проблема беше един и същи, поява на матови петна по лещите, дразнене, замъгляване. В началото смених контейнера, като мислих, че от там тръгва проблема, после разтвора за лещи, но и при 3ия чифт белите петна, след 2 слагания бяха на лице. Тези лещи съм ползвала и друг път, нямах проблем, но от този сайт поръчах за 1ви път и най-вероятно няма да рискувам пак.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, За тези лещи имаме гаранция връщане на парите а също и нормалната ни политика за рекламации. Можехте даа изпратите лещите и ние да ги изпратим за проверка до производителя. Моля прочетете условията тук.

Гергана

Проблемът на тези лещи е, че нямат маркер и понякога трябва да ги свалям и обръщам, защото, ако не уцеля правилното "вдлъбване", то остава едно неприятно усещане за отлепване на лещата. Може и да са хубави, но това е достатъчно дразнещо, за да не си ги поръчам отново.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, благодарим за обратната връзка. Ако това Ви притеснява можете да разгледате други модели лещи, които имат този индикатор.

Виктория

Лещите са ми много удобни. Благодаря за бързата доставка!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Виктория,

Благодарим Ви за прекрасния отзив!

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

B

Здравейте, НЕ е ли много ниска пропускливостта на кислород?

Ваня Ганчева

Здравейте лещите асферични ли са ?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Ваня,

От серията на TopVue не предлагаме асферични модели. Можем да Ви предложим някой от следните: Frequency 55 Aspheric, Biomedics 55 Evolution - два специално създадени за ниски стойности на астигматизма модели на CooperVision, различаващи се основно по базовата си кривина; Purevision 2 - асферичен модел на Bausch&Lomb, от тях предлагаме и единични бройки, и Biofinity - също на CooperVision с асферична предна повърхност, може да го намерите в опаковки от 3 и 6 бр., както и единични.
Евлоги К.

Доста наскоро си ги купих и очите ми се чувстват доста добре с тях. Обаче имат ли UV филтър тези TopVue Monthly Plus? При следващата поръчка мога ли да си поръчам 3 от един диоптър и 3 с различен диоптър?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Да, TopVue Monthly Plus имат UV филтър, но имайте предвид, че лещата не покрива цялата очна повърхност и за оптимална защита, е необходимо да носите слънчеви очила. За съжаление, не може да отваряме кутийката и да комбинираме диоптри, но предлагаме и по една леща: http://www.kontaktni-leshti.bg/…lus-1-leshha, което дава възможност да изберете точното количество и параметри, от които имате нужда.

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Лилия

Много бърза доставка. Рапидо ми донесоха всичко в уречения срок. Лещите са много удобни.