TopVue Monthly Plus (6 лещи)

28.89 лв
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 29.11. понеделник 29.11. понеделник 29.11. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Избери параметри
В наличност
Добави към поръчката
14.74 лв

Други опаковки

TopVue Monthly Plus (1 леща) 5.89 лв
TopVue Monthly Plus (6 лещи) + Разтвор Gelone 360 мл 43.63 лв (Спестяваш 3.25 лв)
Безплатна Доставка
28.89 лв
Безплатен подарък на стойност до 13.99 лв за поръчки над 80.00 лв

TopVue Monthly Plus

TopVue Plus са месечни контактни лещи изработени от не безизвестния производител TopVue. Те са произведени с хидрогелния материал Метафилкон А, с високо съдържание на вода и UV филтър. Лещите са леко оцветени за по-лесно манипулиране с тях.

Гаранция за връщане на парите

Гаранция за връщане на парите Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, ни изпратете отворената кутия с 4 неизползвани лещи до 60 дена след получаването им и получете цялата заплатена сума. Повече информация.

Ежедневно носене

Контактни лещи TopVue Monthly Plus са изработени за ежедневна употреба в рамките на 30 дневен период. Нужно е вечер да поставите лещите в кутийката пълна в разтвор.

Технология radial edge

TopVue Monthly Plus за изработени, за да осигурят най-добрият възможен комфорт. Благодарение на невероятната технология TopVue Monthly Plus крайчетата на лещите. Комфортът на окото е максимално увеличен, заради липсата на търкане с клепача.

UV филтър

Контактните лещи TopVue Monthly Plus са обурудвани с UV филтър абсорбиращ UVA и UVB радиациата. Все пак не забравяйте, че не може да разчитате 100% на UV филтъра, тъй като лещата не покрива цялото око. Най-добре окото може да бъде защитено със слънчеви очила.

Хидратация за здрави очи

Прецизният дизайн на контактните лещи TopVue Monthly Plus позволява перфектно движение на окото. Дизайнът заедно с високото съдържание на вода 55% гарантира висока хидратация, която се отразява на цялостното добро състояние на окото.

Спецификации
Производители: TopVue
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 24 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 27 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 55%
Диоптър: от -15.00 до +6.00
Материал: Methafilcon A
Преспиване с лещите: Не
Име на продукт: TopVue Plus
UV филтър: Да
Отлично предложение
Безплатна
доставка
Полулярни

TopVue Air (6 лещи)

В наличност
  • Много удобни
  • Изключително дишащи
  • Гаранция връщане на парите
Цена само 35.99 лв
Отлично предложение
Изгодни пакети
цена: 43.63 лв. Спестяваш: 3.25 лв.

Капки за очи Gelone 10 ml

Незабавно и дълготрайно облекчение

  • Успокоява сухите и чувствителни очи
  • Създава слой, който предпазва очите
  • Могат да се използва върху всички видове лещи
Цена само 7.89 лв Добави в кошницата

Отзиви

98%
37 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (9)

Сподели своето впечатление

Юлия

Здравейте! Купих пакет - 6 лещи. Много ниско качество! Ползвам ги по една седмица и ги хвърлям. Дори след изваждане от контейнера и почистване отново, не се почистват добре и трябва да ги сваля.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, ако не сте доволна от качеството, можете да върнете закупения от вас продукт и ние ще го подложим на проверка за качество.

Амада Колчева

Здравейте! Бих искала да направя едно уточнение за себе си, преди да си поръчам от тези лещи: 6 броя в кутийка означава, че всичките 6 бр. са от един и същи диоптър и всяка от лещите е за един месец. Това означава, че ще имам лещи за 6 месеца. Правилно ли съм разбрала? Предварително ви благодаря за отговора!

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Правилно сте разбрала, но за 6 месеца за едното око. Ако имате различни диоптри, ще са Ви необходими две опаковки лещи, а ако нямате различни, то една опаковка от 6 лещи ще ви стигне за 3 месеца за двете очи.

Vеronika

При последната ми поръчка, в рамките на по-малко от 2 седмици се наложи да изхвърля и 6те лещи. Проблема беше един и същи, поява на матови петна по лещите, дразнене, замъгляване. В началото смених контейнера, като мислих, че от там тръгва проблема, после разтвора за лещи, но и при 3ия чифт белите петна, след 2 слагания бяха на лице. Тези лещи съм ползвала и друг път, нямах проблем, но от този сайт поръчах за 1ви път и най-вероятно няма да рискувам пак.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, За тези лещи имаме гаранция връщане на парите а също и нормалната ни политика за рекламации. Можехте даа изпратите лещите и ние да ги изпратим за проверка до производителя. Моля прочетете условията тук.

Гергана

Проблемът на тези лещи е, че нямат маркер и понякога трябва да ги свалям и обръщам, защото, ако не уцеля правилното "вдлъбване", то остава едно неприятно усещане за отлепване на лещата. Може и да са хубави, но това е достатъчно дразнещо, за да не си ги поръчам отново.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, благодарим за обратната връзка. Ако това Ви притеснява можете да разгледате други модели лещи, които имат този индикатор.

Виктория

Лещите са ми много удобни. Благодаря за бързата доставка!

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Виктория,

Благодарим Ви за прекрасния отзив!

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

B

Здравейте, НЕ е ли много ниска пропускливостта на кислород?

Ваня Ганчева

Здравейте лещите асферични ли са ?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Ваня,

От серията на TopVue не предлагаме асферични модели. Можем да Ви предложим някой от следните: Frequency 55 Aspheric, Biomedics 55 Evolution - два специално създадени за ниски стойности на астигматизма модели на CooperVision, различаващи се основно по базовата си кривина; Purevision 2 - асферичен модел на Bausch&Lomb, от тях предлагаме и единични бройки, и Biofinity - също на CooperVision с асферична предна повърхност, може да го намерите в опаковки от 3 и 6 бр., както и единични.

Евлоги К.

Доста наскоро си ги купих и очите ми се чувстват доста добре с тях. Обаче имат ли UV филтър тези TopVue Monthly Plus? При следващата поръчка мога ли да си поръчам 3 от един диоптър и 3 с различен диоптър?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте,

Да, TopVue Monthly Plus имат UV филтър, но имайте предвид, че лещата не покрива цялата очна повърхност и за оптимална защита, е необходимо да носите слънчеви очила. За съжаление, не може да отваряме кутийката и да комбинираме диоптри, но предлагаме и по една леща: http://www.kontaktni-leshti.bg/…lus-1-leshha, което дава възможност да изберете точното количество и параметри, от които имате нужда.

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Лилия

Много бърза доставка. Рапидо ми донесоха всичко в уречения срок. Лещите са много удобни.