TopVue Monthly Plus (6 лещи)

28.89 лв
95% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 6.2. Избери параметри
Добави към поръчката 14.74 лв
Добавете разтвор:
Добавете разтвор:
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв

Други опаковки

Безплатна Доставка
28.89 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 80.00 лв

Контактни лещи TopVue Plus

Тези месечни контактни лещи са изработени от изключително удобен хидрогелов материал, Methafilcon A. Този материал съдържа 55% вода. Това гарантира постоянна рехидратация на лещите, което увеличава комфорта при носене и цялостното здраве на очите. Тези лещи са леко оцветени в син цвят за по-лесна видимост и боравене. Освен това TopVue Plus са оборудвани с усъвършенстван UV филтър, който предпазва очите както от UVA, така и от UVB лъчи. Все пак е необходимо да предпазвате очите си със слънчеви очила, тъй като контактните лещи покриват само малка част от очите ви.

Лещите се произвеждат сстандартна основна кривина от 8,60 мм. Диаметърът преди това е бил 14,20 мм, който е променен от производителя на диаметър 14,30 мм. Тази лека настройка не влияе по никакъв начин на комфорта на лещите.

TopVue Plus са проектирани да осигурят изключителен комфорт. Благодарение на уникалната технология Radial Edge Technology, която осигурява равномерна дебелина на ръба,комфортът е максимален, тъй като триенето с клепача е сведено до минимум.

Как да използвате и носите тези лещи

Контактните лещи TopVue Plus са предназначени за ежедневна употреба с 30-дневен график за подмяна.
Не е възможно да спите, докато носите тези лещи или да ги държите през нощта. Всеки ден е необходимо да изваждате и съхранявате лещите за една нощ в кутия за контактни лещи, пълна с разтвор, което ще позволи на лещите да се регенерират.

Гаранция за връщане на парите

Гаранция за връщане на парите Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, ни изпратете отворената кутия с 4 неизползвани лещи до 60 дена след получаването им и получете цялата заплатена сума. Повече информация.

Спецификации - TopVue Monthly Plus (6 лещи)

Производители: TopVue
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.30
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 24 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 27 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 55%
Диоптър: от -15.00 до +6.00
Материал: Methafilcon A
Преспиване с лещите: Не
Име на продукт: TopVue Plus
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Капки за очи Gelone 10 ml

НЕЗАБАВНО И ДЪЛГОТРАЙНО ОБЛЕКЧЕНИЕ

  • Успокоява сухите и чувствителни очи
  • Създава слой, който предпазва очите
  • Могат да се използва върху всички видове лещи
Цена само 7.89 лв Добави в кошницата

Отзиви

95%
40 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (9)

Сподели своето впечатление
Юлия

Здравейте! Купих пакет - 6 лещи. Много ниско качество! Ползвам ги по една седмица и ги хвърлям. Дори след изваждане от контейнера и почистване отново, не се почистват добре и трябва да ги сваля.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, ако не сте доволна от качеството, можете да върнете закупения от вас продукт и ние ще го подложим на проверка за качество.

Амада Колчева

Здравейте! Бих искала да направя едно уточнение за себе си, преди да си поръчам от тези лещи: 6 броя в кутийка означава, че всичките 6 бр. са от един и същи диоптър и всяка от лещите е за един месец. Това означава, че ще имам лещи за 6 месеца. Правилно ли съм разбрала? Предварително ви благодаря за отговора!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Правилно сте разбрала, но за 6 месеца за едното око. Ако имате различни диоптри, ще са Ви необходими две опаковки лещи, а ако нямате различни, то една опаковка от 6 лещи ще ви стигне за 3 месеца за двете очи.

Vеronika

При последната ми поръчка, в рамките на по-малко от 2 седмици се наложи да изхвърля и 6те лещи. Проблема беше един и същи, поява на матови петна по лещите, дразнене, замъгляване. В началото смених контейнера, като мислих, че от там тръгва проблема, после разтвора за лещи, но и при 3ия чифт белите петна, след 2 слагания бяха на лице. Тези лещи съм ползвала и друг път, нямах проблем, но от този сайт поръчах за 1ви път и най-вероятно няма да рискувам пак.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, За тези лещи имаме гаранция връщане на парите а също и нормалната ни политика за рекламации. Можехте даа изпратите лещите и ние да ги изпратим за проверка до производителя. Моля прочетете условията тук.

Гергана

Проблемът на тези лещи е, че нямат маркер и понякога трябва да ги свалям и обръщам, защото, ако не уцеля правилното "вдлъбване", то остава едно неприятно усещане за отлепване на лещата. Може и да са хубави, но това е достатъчно дразнещо, за да не си ги поръчам отново.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, благодарим за обратната връзка. Ако това Ви притеснява можете да разгледате други модели лещи, които имат този индикатор.

Виктория

Лещите са ми много удобни. Благодаря за бързата доставка!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Виктория,

Благодарим Ви за прекрасния отзив!

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

B

Здравейте, НЕ е ли много ниска пропускливостта на кислород?

Ваня Ганчева

Здравейте лещите асферични ли са ?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Ваня,

От серията на TopVue не предлагаме асферични модели. Можем да Ви предложим някой от следните: Frequency 55 Aspheric, Biomedics 55 Evolution - два специално създадени за ниски стойности на астигматизма модели на CooperVision, различаващи се основно по базовата си кривина; Purevision 2 - асферичен модел на Bausch&Lomb, от тях предлагаме и единични бройки, и Biofinity - също на CooperVision с асферична предна повърхност, може да го намерите в опаковки от 3 и 6 бр., както и единични.
Евлоги К.

Доста наскоро си ги купих и очите ми се чувстват доста добре с тях. Обаче имат ли UV филтър тези TopVue Monthly Plus? При следващата поръчка мога ли да си поръчам 3 от един диоптър и 3 с различен диоптър?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Да, TopVue Monthly Plus имат UV филтър, но имайте предвид, че лещата не покрива цялата очна повърхност и за оптимална защита, е необходимо да носите слънчеви очила. За съжаление, не може да отваряме кутийката и да комбинираме диоптри, но предлагаме и по една леща: http://www.kontaktni-leshti.bg/…lus-1-leshha, което дава възможност да изберете точното количество и параметри, от които имате нужда.

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Лилия

Много бърза доставка. Рапидо ми донесоха всичко в уречения срок. Лещите са много удобни.