TopVue One+ (30 лещи)

36.99 лв
100% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 28.3. Избери параметри

Други опаковки

Безплатна Доставка
36.99 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 100.00 лв

Описание на контактните лещи TopVue One+

TopVue One+ е изключително приспособима дневна леща, която надеждно коригира късогледството и хиперопията . Благодарение на техния съвременен силиконово-хидрогелов материал, очите Ви ще получат здравословно снабдяване с кислород през целия ден. Високата дишаща способност на Unifilcon B, съчетана с 53% съдържание на вода, ви дава удобно нагаждане на лещата по всяко време .

Ежедневните контактни лещи TopVue One+ се предлагат и в:

пакет от 5 броя
пакет от 90 броя
 

Дишащ и хидратиращ материал

Unifilcon B е съвременен материал, който принадлежи към групата силиконови хидрогели. Този комбиниран материал може да Ви предложи най-доброто от двете групи - както висока пропускливост на кислород (силикон), така и над средното съдържание на вода (хидрогел).

Достатъчният кислород е от съществено значение за удобното износване на лещите и здравите очи . Има милиони микроскопични канали в материала на лещата TopVue One+, които позволяват на кислорода да достигне до окото. Високото съдържание на вода позволява на материала да се усеща мек, нежен и естествен, което прави лещите <TopVue One+> по-добре адаптиращи се към естествената околна среда .

За да се улесни намирането на TopVue One+ в блистера и по-лесното боравене, материалът на лещите е оцветен в много лек нюанс.

Какво друго ще Ви предложи TopVue One+?

Допълнителна хидратация на лещите

TopVue One+ лещите се съхраняват в блистерна опаковка, съдържаща разтвор, обогатен с натриев хиалуронат. Това е изключително ефективен лубрикант , който също се намира естествено в човешкото тяло. Съдържащият се в разтвора натриев хиалуронат предотвратява изсушаването на лещите и осигурява по-дълъг комфорт по време на носене, както и естествена съвместимост с очите.

Вие няма да усетите лещите в очите си

TopVue One+ притежава специално адаптирани ръбове , за да се побере безпроблемно в окото. Техният дизайн „Smooth Ski Shape“ гарантира, че клепачите плавно преминават през лещата, докато мигате, без никакъв дискомфорт. Формата на ръбовете на лещата също е добре адаптирана за позволяване на правилен и естествен поток на сълзите под нея.

Съвременен дизайн на лещата

Обектите TopVue One+ имат асферичен дизайн . Това означава, че обективът има по-добри оптични свойства - предотвратява изкривеното зрение (сферични аберации), което може да възникне по ръба на лещата. С TopVue One+ винаги ще имате 100% кристално зрение, когато работите на вашия компютър, докато практикувате спорт или докато шофирате.
Асферичната контактна леща се установява много по-гладко върху окото.
Комбинирайки всички тези страхотни функции бъдете сигурни, че имате ясна визия и удобно носене!  

Ежедневен график за замяна

Пътувате ли често? Практикувате ли много спорт? Или искате лесно да сменяте лещите си и чифт модни очила? Тогава TopVue One+ е точно за вас.
TopVue One+ са ежедневни контактни лещи, така че не е нужно да се притеснявате за допълнителни грижи и и закупуване на аксесоари. Не се нуждаете от калъф или разтвор за ежедневни лещи. Чифт TopVue One+ е отворен и поставен сутрин и изхвърлен вечер . Този вид износване е много хигиенен и идеален за тези, които имат предизвикателен и активен начин на живот .

Спецификации - TopVue One+ (30 лещи)

Производители: TopVue
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 24 месеца и повече
Съдържание на вода: 53%
Пропускливост на кислород: 68 Dk/t
Диоптър: от -12.00 до +6.00
Преспиване с лещите: Не
UV филтър: Не
Име на продукт: TopVue One+
Материал: Unifilcon B
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Медицинско изделие: Да
Отлично предложение
Безплатна доставка
Favorite

TopVue Elite+ (30 лещи)

В наличност
  • UV филтър
  • Удобно и здравословно носене
  • Интензивно смазване на лещите
  • Гаранция 365
Цена само 34.49 лв
Отлично предложение

Капки за очи Gelone 10 ml

НЕЗАБАВНО И ДЪЛГОТРАЙНО ОБЛЕКЧЕНИЕ

  • Успокоява сухите и чувствителни очи
  • Създава слой, който предпазва очите
  • Могат да се използва върху всички видове лещи
Цена само 7.89 лв Добави в кошницата

Отзиви

100%
35 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление