Контактни лещи TopVue

Контактните лещи TopVue се произвеждат с помощта на най-модерните и най-ефективни технологии. Те се изработват с помощта на натриев хиалуронат и PEG материал за повишена хидратация. Същп така имат патентована технология за изтънени ръбове TopVue. Серията продукти TopVue Ви предлага превъзходни контактни лещи, които поддържат очите Ви здрави и Ви носят комфорт през целия период на носене. TopVue произвежда достъпни контактни лещи с най-високо качество. Повечето TopVue пакети идват с гаранция за връщане на парите, така че не забравяйте да проверите условията.

Стабилна корекция на зрението и дълготраен комфорт с лещите TopVue

TopVue контактни лещи имат стабилна система за корекция на зрението, която осигурява остро и ясно зрение при всякакви условия на осветление. Това свойство е особено полезно при шофиране през нощта или при внезапно заслепяване. Дизайнът на лещите TopVue е уникален благодарение на специалните, тънки ръбове, които правят ежедневното носене много по-удобно.

Използване и грижи за контактните лещи

TopVue предлага ежедневни, двуседмични, месечни и цветни лещи. Потребителите, които се нуждаят от мултифокални или торични лещи за астигматизъм, също ще открият селекция от изключителните TopVue лещи. Контактните лещи TopVue не са одобрени за продължително износване и трябва да бъдат отстранени и съхранени в разтвор за една нощ. За Вашето здраве и комфорт, използвайте качествен разтвор за контактни лещи, като Gelone , който съдържа натриев хиалуронат и повишава хидратацията.

Разгледали сте 36 продукта от 58.