Ваучер за подарък за контактни лещи и очила от 50 лв

50.00 лв
Ние ще ви изпратим ваучер за подарък по имейл. Няма да го получите физически по пощата. Подаръчният ваучер е валиден 24 месеца от датата на закупуване.
Изпращане: 1 кутии/я: понеделник 27.3. Избери параметри
50.00 лв

Ваучер за подарък

Искате ли да подарите практичен подарък като диоптрични или слънчеви очила, контактни лещи или продукти за грижа за очите? Нашият ваучер за подарък е там за вас! Перфектният начин да зарадвате някого.

Как работи това?

  • Ще получите ваучера за подарък в електронен вид директно във входящата си електронна поща в PDF формат, след като заплатите поръчката си. Можете да разпечатате ваучера, да го поставите в плик и за нула време имате подарък за вашите близки.
  • Всеки ваучер има свой собствен специфичен код, който трябва да бъде въведен в полето за код за отстъпка при осребряване на ваучера.
  • Ваучерът може да се използва за покупки в нашия електронен магазин, за всякакви стоки или услуги. Той може да бъде осребрен само в пълния му размер или сумата, с която покупката надвишава стойността на ваучера за подарък, може да бъде възстановена. Ваучерът не може да се заменя за пари.
  • Ваучерът за подарък е валиден 24 месеца.
Предупреждение:
Ваучерът може да бъде платен само безкасово, а не с наложен платеж или клиентски кредит. Неизползван ваучер за подарък не може да бъде заменен за друг ваучер за подарък или компенсиран по друг начин.

Всички варианти на този продукт

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление