Видове плащане

Плащане и цени

За заплащане на своята поръчка може да изберете един от следните методи:

  • Наложен платеж
  • Плащане с карта
  • Google Pay
  • Ваучер за подарък

Сигурност при заплащане

Всички заплащания се изпълняват по сигурен и надежден начин. Вашата лична информация ще бъде използвана единствено за установяване на плащането и не се предоставя на трети страни.

Онлайн плащане

Ако изберете да заплатите онлайн чрез кредитна или дебитна карта, ще бъдете пренасочени към надеждна уеб страница на наш партньор, където да въведете Вашите данни и извършите плащането. Цялата информация е безопасно криптирана. Моля, имайте предвид, че тази защитена връзка за плащане е активна само за ограничен период от време. Ако сесията е изтекла, ще трябва да осъществите достъп до поръчката си чрез личния Ви профил на сайта ни и да опитате отново.

Плащане с ваучер за подарък

Плащането с подаръчен ваучер е възможно само с ваучер, закупен от електронния магазин Alensa.bg. При плащане с ваучер въведете уникалния код на ваучера в полето за въвеждане на код за отстъпка в кошницата. Ваучерът може да се използва само за еднократна покупка, в пълния му размер. Ако стойността на покупката надвишава стойността на ваучера, доплащате само разликата. Всички предлагани от онлайн магазина стоки или услуги можете да заплатите с ваучер.

Цени

Цените на всички продукти и разходите за доставка в онлайн магазина ни включват ДДС. Валидността на всички промоции и отстъпки съответстват на информацията, посочена на Alensa.bg.

Alensa си запазва правото да променя цените в зависимост от променящия се пазар, конкуренцията, изискванията на производителя и др. Стремим се да поддържаме най-ниските цени на българския пазар.

Проблеми със заплащането

  • Проверете банковата си сметка - дали транзакцията е преминала успешно, за да решите евентуални технически проблеми, възникнали при плащането.
  • Ако то е било успешно, но поръчката фигурира като неплатена в нашата система, моля, свържете се с нас на адрес Alensa.bg и ние ще се обърнем към нашия счетоводен отдел.
  • Ако имате проблеми със страницата за плащане, опитайте да осъществите достъп до профила си в Alensa.bg от друг браузър или устройство.

Ако изпитвате никакви трудности с плащането, моля свържете се с Нас на: info@alensa.bg

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление
info@alensa.bg

Здравейте, Ако поръчвате очила, можете да заплатите само с карта.

Валери

Здравейте, тъй като не мога да ползвам банково плащане, при опит да сменя начина на плащане, не ми дава други опции. Защо?