За Нас

Alensa.bg

Интернет магазинът Alensa.bg е част от голяма международна компания за продажба на контактни лещи и аксесоари свързани с тях. Първия магазин от мрежата е създаден през 2005 година. През 2008г. Фирмата отбеляза продажбата на 50 000-ия си продукт. В базата данни на клиентите присъстват над 25 000 доволни клиентa.

Alensa е надежден онлайн продавач на контактни лещи и продукти за грижа на очите. Нашата основна цел е да осигурим качество, отлично обслужване и доволни, лоялни клиенти. Научете повече за нашата компания и пазарувайте с нас!

Част от тайната на фирмата се крие във възможността да има на склад над 100 000 бройки контактни лещи и над 3 000 продукта. Складовата наличност е постигната в следствие на успешното разработване на пазара на контактни лещи. Тя позволява изпращането на 98% от поръчките в рамките на три работни дни.

Оригинални продукти на ниски цени

Ние продаваме само оригинални продукти и контактни лещи, доставяни директно от оторизирани производители. Продуктите, които предлагаме, са същите като тези, които се продават от познати оптики и търговци на дребно.

Тъй като сме активни в много европейски страни и имаме голяма клиентска база, ние сме в състояние да предложим нашите продукти на по-ниски цени. Ние работим изключително онлайн, което драстично намалява нашите оперативни разходи. Ето защо, всяка отстъпка, която получаваме от нашите производители и всяка надценка, която можем да спестим, се изразява директно в ниски цени за нашите клиенти. Накратко, ние можем да Ви предложим същите висококачествени продукти, с които сте свикнали, но на много по-ниски цени.

Търговска мрежа с дългогодишен опит

карта на Alensa

Мрежата на фирма Alensa, която включва Alensa.bg, функционира от 2007 г. с пускането на първите ни електронни магазини в Чехия, Словакия и Австрия. През последните 10 години нашата компания се разраства и разширява, за да обслужва почти цяла Европа. Знанията и опитът, които сме натрупали с времето, ни помогнаха да разработим обширен каталог от продукти, специализиран екип за обслужване на клиенти и хиляди доволни клиенти.

В момента мрежата на Alensa се състои от: Австрия, Белгия, България, Чехия, Хърватия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Малта, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Великобритания, Украйна и други.

Ние обработваме около 100 000 поръчки всеки месец, а нашият специализиран персонал от 100 души е тук, за да ви служи.

В Alensa разбираме колко е важно за Вас времето на доставка и качеството на продуктите. Усилията ни са насочени към предоставянето на качествени продукти и услуги на нашите клиенти. Ние гарантираме, че доставката е бърза, всички продукти отговарят на високите стандарти, които очаквате, цените остават най-ниските на пазара, а екипът ни за обслужване на клиенти може да ви предостави персонализирана и адекватна помощ.

Регистрация и операции

Всички продукти и услуги се доставят от основния ни склад на Alensa. Нашите логистични центрове се намират в Чешката република. Нашият сайт Alensa.bg се управлява от Alensa s.r.o., регистриран на следния адрес:

Alensa s.r.o.
Českomoravská 2408/1a
190 00 Прага 9
CZ номер по ДДС: CZ27179681

Важна допълнителна информация:

Използването на уебсайта на Alensa и създаването на договор за покупка с Alensa винаги се извършва в съответствие с нашите условия , така че моля обърнете специално внимание . Полезна информация може да бъде намерена и на различни страници, посветени на грижата за клиентите и практически съвети.

Адрес за рекламации:

Alensa.bg гр. София ул. „Абагар“ №1, база СОМАТ, склад куриерска фирма „Рапидо“ Получател: ALENSA s.r.o

За въпроси, проблеми и рекламации може да се свържете с нас на info@alensa.bg.

Нашият склад за контактни лещи

Имаме повече от 100 000 пакета контактни лещи и 80 000 опаковки разтвор на склад


  • Продукти обозначени с надпис "на склад" притежаваме физически на склад и можем да изпратим веднага
  • Това е най-големата складова наличност в Централна и Източна Европа.
  • Възползвайте се от най-добрите цени сред онлайн магазините.
  • Изпращаме 99% от поръчките същия ден!