Polo Ralph Lauren PH4133 528487

Жени Мъже
Размер на очилата Какъв е моя размер?
145 mm
Други размери
17 mm
145 mm
43 mm 59 mm
В наличност
Кога ще ги изпратим: понеделник 28.11.
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 80.00 лв
Гаранция за автентичност
204.40 лв

За Polo Ralph Lauren

Линията очила на Polo Ralph Lauren, ценена за комфорта и ежедневието си, става все по-популярна през годините. Марката не се концентрира около необичайни дизайни; въпреки това той включва някои забавни и игриви модели, които винаги ще бъдат подходящи .


Повече за тези очила

Формата им е правоъгълна, която перфектно подхожда на кръгли фирми на лилцето. Цветът на рамката е предимно черен , лесен за носене цвят и остава отличен и надежден избор за ежедневен, но елегантен стил. Цветът на стъклото е сив, което намалява отблясъците и подобрява възприемането на цветовете. Материалът е направен основно от лека и издръжлива пластмаса. Искате ли да прецените дали тези очила са идеални за вас? Погледнете по-отблизо с нашето виртуално огледало!

Оригинални продукти

Ние продаваме само оригинални марки и продукти. Когато поръчвате очила от Leshti.bg, те вече са на склад и ще бъдат доставени до дома Ви в най-кратки срокове.Ние се стремим да постигнем пълното удовлетворение на нашите клиентите. В случай, че нашите продукти не отговарят на Вашите очаквания, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще работи за постигане на най-доброто за Вас решение на проблем.